Måndag:
– Panerad spätta, kall dillcrème, citron
– Biff stroganoff, brynt lök, champinjoner, crèmefraiche, gurka, ris
– kycklingpasta, bacon, lök, vitlök, lagrad ost, svart peppar, grädde
Tisdag:
– Örtbakad lax, skaldjursvelouté
– Stekt fläsk, raggmunk alt. Löksås, lingon
Onsdag:
– Rågmjölstekt strömming, kräft-pepparotsröra, potatispuré, gräslök
– Kalvfärsbiffar, grov rotfruktspytt, senapssky, saltgurka
Torsdag:
– Ångad torsk, hackat ägg, räkor, pepparrot, brynt smör, dill
– Kycklinggryta, sidfläsk, smålök, morot, rödvin, potatispuré
– Klassisk Bolognese, riven gran padano
Fredag:
– Pankofriterad sej, dansk remouladsås, citron
– Långbakad högrev, karré, tomat, lök, klyftpotatis, bearnaise
Veckans vegetariska: Falafel, hummus, yoghurtdressing, picklad rödlök, liba bröd, grov tabbouleh
(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)
Veckans sallad: Kebabsallad, feferoni, dressing
(serveras endast i drive-in luckan)