Lunchmeny vecka 3

Måndag:
– Panerad spätta, remouladsås, citron, dillkokt potatis
– Nattbakad karré, pressgurka, gelé, persiljestekt potatis
– Het tomatpasta, strimlad kyckling, vitlök, lök, chili,
tomatsås, grädde

Tisdag:
– Ångad torsk, varm skaldjurssås, dill, purjolök, tomat
– Stekt fläsk med raggmunk alt löksås, lingon

Onsdag:
– Örtbakad laxsida, citroncrème, haricots verts, rödlök
– Kryddiga färsspett, tzatziki, persilja, rödlök, rostade rotfrukter

Torsdag:
– Pankofriterad sej, äpple-currycrème, dillbakad potatis
– Boeuf bourguignon, pärllök, sidfläsk, champinjon, rödvin, potatispuré
-Sleys kebabpasta, vitlök, feferoni, persilja, KB-sås

Fredag:        
– Fisk-skaldjursgryta “bouillabaisse”, fänkål, tomat, saffran
– Schnitzel, anjovis-citronsmör, franska ärtor, skysås, råstekt potatis

Veckans vegetariska: Vegetarisk lasagne, aioli
(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)

Veckans sallad: Klassisk räksallad, sparris, sockerärtor, ägg, rhode island
(serveras endast i drive-in luckan)