Lunch vecka 4

Lunch serveras 11:00-14:30

Måndag:
– Ångad torskfilé, brynta champinjoner, tomat, purjolök, smör
– Pannbiff, löksky, lingon, saltgurka, potatispuré, gräslök

Tisdag:
– Laxfylld spätta, vitvinssås, dill, pommes duchesse
– Piccata på kyckling, tomatsås, basilikacrème
– Korvstroganoff, Dijon, brynt lök, crème fraiche, ris

Onsdag:           
– Senapsstekt strömming, lingon, brynt smör, potatispuré
– Kalvfärslimpa, brynt lök, bacon, Dijon, gräddsås, lingon, pressgurka
– “Svensson carbonara” bacon, lök, svartpeppar, gran padano

Torsdag:           
– “Fish and chips” på sej, ärtpuré, curryremoulad
– Klassisk biffstek, stekt lök, skysås, örtbakad potatis

Fredag:        
– Panerad Flundra, Örtagårdssås, citron
-Långbakad högrev, karré, morot, bearnaisesås, rödvinssås, råstekt potatis

Veckans vegetariska: Rödbetsstroganoff, brynt lök, champinjoner, crème fraiche, saltgurka, ris
(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)

Veckans sallad: Krämig tonfisksallad, tomat, rödlök, sockerärtor, vitlök, lime, chili
(serveras endast i drive-in luckan)