Lunchmeny v 6

Lunch serveras 11:00-14:30

Måndag:
– Halstrad lax med citron-gräslökscrème
– Ostgratinerad falukorvsstubbe, gurkmajjo, senap, potatismos
– Gräddig köttgryta, svamp, brynt lök, svartvinbärsgelé

Tisdag:
– Panerad stillahavs flundra, remouladsås, citron
– Kalvfärsbiffar, persilja, dijon, saltgurkscrème, ölkokt potatis

Onsdag:           
– ”Kalle” strömmingslåda, kaviar, purjolök, dill, grädde, potatispuré
– Grillad kyckling, gremolata, kryddigt ris
-”Svensson carbonara” bacon, lök, svartpeppar, riven hårdost

Torsdag:           
– Pankofriterad sejfilé, äpple-currymajo, dillbakad potatis
– pepparstekt fläskfilé, potatisgratäng, tomat-rödvinssky


Fredag:        
– Fisk & skaldjursgryta, dill, tomat, vittvin, grädde
– Cordon bleu (ost och skinkfylld schnitzel), skysås, vitlök, persilja, potatispuré


Veckans vegetariska
: Bakad blomkål, curry på potatis, morot, kikärtor (serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)

Veckans sallad: Caesarsallad, rödlök, parmesan, sidfläsk, krutonger, örtbakad kyckling
(serveras endast i drive-in luckan)