Måndag:
– Panerad stillahavsspätta, dansk remouladsås, citron
– “Skomakarlåda” bacon, purjolök, saltgurka, potatispuré
– Chorizo, picklad rödlök, Dijoncrème
Tisdag:
– Fisk-skaldjursgratäng, pommes duchesse, curry, chili, limeblad
– Stekt fläsk, raggmunk alternativ löksås, bruna bönor
Onsdag:
– Rågmjölstekt strömming, brynt smör, rårörda lingon, potatismos
– Långbakad högrev, ölkokt lök, tryffel-vitlöksaioli, rostad klyftpotatis
– Het kycklingpasta, rödlök, chili, vitlök, persilja, tomatsås, grädde
Torsdag:
– Smörstekt sej, “skagenröra”, citron
– Rimmad oxbringa, senap, gurka, pepparrotscrème, rotmos
– Lasagne al forno, tomatsås, vitlökscrème
Fredag:
– Ångad kolja, bakad rödbeta, kapris, smör, purjolök
– Wallenbergare, ärtor, lingon, calvadosgräddsås, potatispuré
Veckans vegetariska: Grönsaksbiffar, lökfräst svamp, rostad potatis, tryffelsky (serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)
Veckans sallad: Grekisk bondsallad, marinerat kycklinglår, citron, ört-vitlökssås
(serveras endast i drive-in luckan)