Lunchmeny V 9

Lunch serveras 11:00-14:30

Måndag:
– Panerad spätta, citron, dansk remouladsås, potatispuré
– Helstekt fläskfilé, gräddig pepparsås, persiljestekt potatis
– Pasta Bolognese, riven gran padano

Tisdag:
– Ångad kolja, brynta champinjoner, purjolök, vitvinssås-, tomat, vitlök, persilja
– Stekt fläsk, raggmunk, alt. Bruna bönor, löksås

Onsdag:           
– Fiskgryta, räkvelouté, saffransfrästa rotfrukter
– Pannbiff, stekt lök, lingonsylt, gräddsås

Torsdag:           
– Pankopanerad sej, remouladsås, citron
– Halstrad majskyckling, tomatsky, potatispuré

– Sleys kebabpasta, tomatsås, rödlök, fefferoni, persilja, KB-sås


Fredag:        
– Laxfylld flundra, vinsås, gräslöksslungad potatis
– Schnitzel, franska ärtor, citron-ansjovissmör, skysås, råstekt potatis

Veckans vegetariska: Lins & grönsaksgryta, tryffelaioli (serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)

Veckans sallad: Räkcaesar, rödlök, tomat, örtkrutonger, limeaioli
(serveras endast i drive-in luckan)