Lunch serveras 11:00-14:30
Måndag:
– Panerad flundra, remouladsås, citronklyfta
– Kalvfärsspett, vitlökscrème, paprikaröra, rostade rotfrukter
Tisdag:
– Ört-ostgratinerad sej, sparrissallad
– Stekt fläsk, raggmunk alternativt löksås, lingon
Onsdag:
– Halstrad lax, vinsås, hollandaisesås, citrongräs, gräslök
– Kalops, kryddpeppar, lagerblad, inlagda rödbetor, pressgurka
– “Flygande Jacob” bacon, banan, jordnötter, ris
Torsdag:
– Senapsstekt strömming, rårörda lingon, brynt smör, potatismos
– Biff Rydberg, Ölkokt lök, ägg, senapscrème
– Het kycklingpasta, rödlök, vitlök, chili, persilja tomatsås, grädde
Fredag:
– Ångad kolja, vitlök, persilja, räkor, blåmusslor, vinsås “bouillabaisse”
– Wallenbergare, ärtor, rårörda lingon, calvadosgräddsås, potatispuré
Veckans vegetariska: Falafel, hummus, youghurtdressing, picklad rödlök, liba bröd, grov tabbouleh(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)
Veckans sallad: Caesarsallad, roman, rödlök, krutonger, parmesan, örtbakad kyckling
(serveras endast i drive-in luckan)