Måndag:
– Ångad torsk, räkor, hackat ägg, dill, pepparrot, brynt smör
– Pannbiff, stekt lök, lingon, skysås, persiljestekt potatis
Tisdag:
– Panerad spätta, skaldjursröra, citronklyfta, dillkrossad potatis,
– Kalops på högrev, kryddpeppar, lagerblad, lök, morot, press gurka, rödbetor
Onsdag:
– Smörstekt sej, remouladsås, citron, ärtskott
– Bakad majskyckling, rostad vitlök, morot, timjan, kycklingsky, portvin
Torsdag:
– Örtbakad laxsida, citrusvelouté, bönsallad
– Gräddstuvad pytt i panna, solägg, inlagda rödbetor
– ”Svensson carbonara” bacon, lök, svartpeppar, gran padano
Fredag:
– National strömming, gräslök, ansjovis, crème fraiche, slottsås, potatispuré
– Lågtempad ryggbiff, vitlök-persiljesmör, lökstekt stråpotatis
Veckans vegetariska: Linguine pasta med krämig svamp
(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)
Veckans sallad: Caesarsallad, rödlök, parmesan, dressing, krutonger, örtbakad kyckling
(serveras endast i drive-in luckan)