Lunchmeny V 28

Måndag:
– Äggpanerad spätta, kall dillkräm, citron, kokt färskpotatis

– Örtstekt, majskyckling, tzatziki, rostad färskpotatis

Tisdag:

– Pankofriterad sejfilé, örtsallad, curryremoulad

– Fläskfilé ”charlemagne”, (bearnaisegratinerad, portvinsstuvade champinjoner), bakad tomat

Onsdag:           
– Fiskgratäng, (sej, kolja, lax), purjolök, dill, lagrad hårdost, vitvinssås,

– Nötfärsbiffar, bourguignonsås, (sidfläsk. champinjon, pärllök) potatispuré

– ”Svensson carbonara”, bacon, lök, svartpeppar, gran padano

Torsdag:           
– Halstrad kummel, räkor, dill, tomat, havskräftssås

– Grillad karré, rostad majssallad, aioli


Fredag:        
– Färskostgratinerad torsk, dill-saffranssås, kokt färskpotatis

– Schnitzel, citron-ansjovissmör, ärtor, skysås, råstekt potatis

Veckans vegetariska: Klassisk räksallad, sparris, rödlök, sockerärtor, Rhode Island
(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)

Veckans sallad: Ratatouille, aioli, citron, nybakat bröd
(serveras endast i drive-in luckan)