Måndag:
– Äggpanerad spätta, kall dillkräm, citron, kokt färskpotatis
– Örtstekt, majskyckling, tzatziki, rostad färskpotatis
Tisdag:
– Pankofriterad sejfilé, örtsallad, curryremoulad
– Fläskfilé ”charlemagne”, (bearnaisegratinerad, portvinsstuvade champinjoner), bakad tomat
Onsdag:
– Fiskgratäng, (sej, kolja, lax), purjolök, dill, lagrad hårdost, vitvinssås,
– Nötfärsbiffar, bourguignonsås, (sidfläsk. champinjon, pärllök) potatispuré
– ”Svensson carbonara”, bacon, lök, svartpeppar, gran padano
Torsdag:
– Halstrad kummel, räkor, dill, tomat, havskräftssås
– Grillad karré, rostad majssallad, aioli
Fredag:
– Färskostgratinerad torsk, dill-saffranssås, kokt färskpotatis
– Schnitzel, citron-ansjovissmör, ärtor, skysås, råstekt potatis
Veckans vegetariska: Klassisk räksallad, sparris, rödlök, sockerärtor, Rhode Island
(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)
Veckans sallad: Ratatouille, aioli, citron, nybakat bröd
(serveras endast i drive-in luckan)