Måndag:
– Ångad kolja, ägg-persiljesås, ärtskott
– Pannbiff, stekt lök, lingon, skysås
Tisdag:
– Panerad spätta, ört-remoulad, citron
– Fläskfilésauté, Dijon, dragon, brynt lök, potatispuré
Onsdag:
– Örtbakad lax, vermoutasås, färskpotatisstomp,
– Marinerat kycklinglår, vitlök, citron, timjan, oregano, somrig yoghurtröra
– Klassisk Bolognese, riven parmesan
Torsdag:
– Halstrad kummel, örtveluté, smörslungade grönsaker
– Ostpanerad kotlett, skysås, oliv, tomat, lökstekt potatis
Fredag:
– Smörstekt sejfilé, björns kalasröra, citron
– Kryddbakad högrev, stekt lök, sidfläsk, portvinssky, tryffelpotatispuré
Veckans vegetariska: falafel, yoghurtdressing, hummus, picklad rödlök, libabröd, grov tabbouleh
(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)
Veckans sallad: Caesarsallad, rödlök, parmesan, krutonger, örtbakad kyckling (serveras endast i drive-in luckan)