Lunch serveras 11:00-14:30
Måndag:
– Panerad rödspätta, remouladsås, citron, gött mos
– Gräddstuvad pytt i panna, stekt ägg, rödbetor,
– Korvstroganoff, dijon, brynt lök, crème fraiche, ris
Tisdag:
– Fisk-skaldjursgryta, dill, purjolök, skaldjurssås
– Pannbiff, stekt lök, lingon, pressgurka,
Onsdag:
– Örtbakad laxsida, vitvinssås, potatis-prästostpuré
– Brynt kycklinglår, timjan, persilja, tryffelsky, krämig pasta
Torsdag:
– Kokt torsk, ägg-persiljesås, dillkokt potatis
– Helstekt fläskfilé, persiljeslungad morot, brynt svampsås, råstekt potatis
– Bolognese, riven parmesan
Fredag:
– Dillstekt sejfilé, citron, kräft-pepparrotsröra
– ”black & white” på högrev, karré, tryffelrödvinssås, bearnaisesås, bönor, bacon, tomat
Veckans vegetariska: Het tomatpasta, rostade grönsaker, champinjoner, bönor, vitlök, chili
(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)
Veckans sallad: Grekisk sallad, fetaost, oliver, rödlök, tomat, örtstekt kycklinglår,
(serveras endast i drive-in luckan)