Lunch vecka 46

Lunch serveras 11:00-14:30

Måndag:
– Panerad spätta, dansk remouladsås, citron
– Brynt fläskfilé, gräddig äppelsky, råstekt potatis
– Kebabpasta, vitlök, rödlök, fefferoni, persilja, tomatsås


Tisdag:
– Ört-skaldjursgratinerad flundra, Sandefjord sås
– Stekt fläsk, raggmunk alternativt löksås, lingon

Onsdag:
– Tomat-dillbakad sejfilé, havskräftssås
– Kalvfärsbiffar, pressgurka, lingon, gräddsås

Torsdag:
– Kräftfylld strömming, citron crèmefraiche, gräslöks-potatispuré
– Brynt kycklinglår, rostad vitlök, basilika, tomatsås, tortellini al forno
– Korvstroganoff, brynt lök, crèmefraiche, Dijon, ris

Fredag:
– Örtbakad lax, fänkålscrudite, varm citronsås
– Grillad flankstek, alternativt grillad karré, bakad lök, rostad bakpotatis

Veckans vegetariska: Linguine pasta, krämig svamp, riven hårdost(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)

Veckans sallad: Caesarsallad, romansallad, rödlök, parmesan, dressing, krutonger, örtbakad majskyckling
(serveras endast i drive-in luckan)