Måndag:
– Fiskgratäng, kräftstjärtar, purjolök, tomat, dill, pommes duchesse
– Ostpanerad schnitzel, tomatsky, lökstekt stråpotatis
Tisdag:
– Panerad spätta, kall örtagårdsås, citron
– Grillad karré, aioli, rostade rotfrukter
Onsdag:
– Halstrad lax, fänkålssallad, citrusvelouté, örtsvängd potatis
– Bouef Bourgignon, sidfläsk, pärllök, svamp, potatispuré
-”Svensson carbonara” bacon, lök, svartpeppar, hårdost
Torsdag:
– Pankopanerad sejfilé, ärtpuré, tartarsås
– Gräddstuvad pytt i panna, solägg, rödbetor
– Lasagne al forno, aioli, tomatsås
Fredag:
– Ångad kolja, Rödbetor, kapris, purjolök, brynt smör
.- Wallenbergare, rårörda lingon, ärtor, calvadosgräddsås, potatispuré
Veckans vegetariska: Vegetarisk lasagne al forno, aioli, tomatsås
(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)
Veckans sallad: ”Caesarsallad”, romansallad, rödlök, parmesan, dressing, krutonger, örtbakad kyckling (serveras endast i drive-in luckan)