Måndag:
– Panerad spätta, curryremoulad, citron
– Dijon-örtstekt fläskfilé, portvinssky, potatispuré smaksatt med bacon, purjolök
Tisdag:
– Fisk-skaldjursgryta, tomat, dill, saffran
– Pannbiff, stekt lök, gräddsås
Onsdag:
– Friterad sej, ”skagenröra” citron
– Ört-citron marinerad kyckling, kall youghurtsås, rostad potatis
Torsdag:
– Smör-dillstekt strömming, rårörda lingon, gött mos
– BBQ bakad flankstek gräddig majs, friterad potatis
– Gratinerad falukorvsstubbe, gurkmajonnäs, gött mos
Fredag:
– Ångad sej, räkor, pepparrot, hackat ägg, dill, brynt smör
.- Ostfylld schnitzel, skysås, lökstekt stråpotatis
Veckans vegetariska: Rostad blomkål, gremolata, tomat, parmesan, krämig linguini
(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)
Veckans sallad: Sleys Kebabsallad (serveras endast i drive-in luckan)