Måndag:
– Panerad rödspätta, kall örtagårdsås, citron
– Fläskfilégryta, pärllök, morot, peppar, svartvinbärsgelé
– Krämig kycklingpasta, bacon, lök, vitlök, hårdost, grädde
Tisdag:
– Fiskgratäng, skaldjur, dill, vittvin, grädde, pommes duschess
– Stekt fläsk, löksås/raggmunk, lingon
Onsdag:
– Ört-smörstekt sejfilé, vinsås smaksatt med färskost, purjolök
– Pannbiff, löksky, lingon, råstekt potatis
Torsdag:
– ”kalles” strömmingslåda, purjolök, kaviar, dill, gött mos
– ”Piccata milanese” (ostpanerad schnitzel) tomatsås, basilikacrème
– Lasagne al forno, tomatsås, basilikacrème
Fredag:
– Pankofriterad sej, remouladsås, citron
.- Fredagsgrill! vi tänder kolgrillen och grillar flera olika kött. Serverar de med kalla och varma tillbehör
Veckans vegetariska: Falafel, youghurtdressing, hummus, picklad rödlök, libabröd, grov tabbouleh
(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)
Veckans sallad: ”Grekisk sallad” Fetaost, oliver, tomat, rödlök, tzatziki, örtbakad kyckling (serveras endast i drive-in luckan)