Lunchmeny vecka 4

Måndag:
– Panerad rödspätta, kall örtagårdsås, citron
– Fläskfilégryta, pärllök, morot, peppar, svartvinbärsgelé

Krämig kycklingpasta, bacon, lök, vitlök, hårdost, grädde

Tisdag:
– Fiskgratäng, skaldjur, dill, vittvin, grädde, pommes duschess
– Stekt fläsk, löksås/raggmunk, lingon

Onsdag:       
– Ört-smörstekt sejfilé, vinsås smaksatt med färskost, purjolök

– Pannbiff, löksky, lingon, råstekt potatis

Torsdag:      
– ”kalles” strömmingslåda, purjolök, kaviar, dill, gött mos

– ”Piccata milanese” (ostpanerad schnitzel) tomatsås, basilikacrème

– Lasagne al forno, tomatsås, basilikacrème

Fredag:       
– Pankofriterad sej, remouladsås, citron

.- Fredagsgrill! vi tänder kolgrillen och grillar flera olika kött. Serverar de med kalla och varma tillbehör


Veckans vegetariska
: Falafel, youghurtdressing, hummus, picklad rödlök, libabröd, grov tabbouleh

(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)

Veckans sallad: ”Grekisk sallad” Fetaost, oliver, tomat, rödlök, tzatziki, örtbakad kyckling (serveras endast i drive-in luckan)