Måndag:
– Ångad sej, smörslungade morötter, ägg-persiljesås
– Biff Lindström, rödbetor, kapris, saltgurka, skysås, persiljestekt potatis
Tisdag:
– Panerad spätta, curry remouladsås, citron
– Slottsstek, pressgurka, gelé, gräddig skysås,
– ”Svensson carbonara” Bacon, lök, svartpeppar, riven hårdost,
Onsdag:
– Gremolata marinerad lax, vinsås, tomat, purjolök,
– Timjanstekt kyckling, sidfläsk, champinjon, smålök, rödvin, potatis-parmesanpuré
– Pannbiff, kokt potatis
Torsdag:
– Citron-dillmarinerad strömming, brynt smör, potatispuré
-Kryddbakad karré, gröna bönor, portvinssky, potatisgratäng
Fredag:
– Färskostfylld flundra, rostad räksås
– Schnitzel, citron-ansjovissmör, ärtor, råstekt potatis
Veckans vegetariska: Bakad rotselleri, brynt svampsallad, smörsås, kryddgrönt
(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)
Veckans sallad: Caesarsallad, romansallad, rödlök, parmesan, dressing, örtbakad kyckling
(serveras endast i drive-in luckan)