Lunchmeny vecka 8
Lunch serveras 11:00-14:30
Måndag:
– Ångad sej, rödbetor, kapris, brynt smör
– Pannbiff, löksky, lingon, saltgurka
Tisdag:
– Panerad spätta, curryremoulad, citron
– Nattbakad karré, smörad morot, fläsksky, örtbakad klyftpotatis
– ”Svensson carbonara” bacon, lök, svartpeppar, lagrad hårdost,
Onsdag:
– Dillstekt kolja, kräft-pepparotscreme, citron
– Fläskfilégryta, brynt svamp, morot, färskost, örter, potatispuré
Torsdag:
– Halstrad lax, smörad vinsås, ruccola-potatispuré
– Gräddstuvad pytt i panna, rödbetor, gurka, solägg
– Lasagne al forno, tomatsås, aioli
Fredag:
– Tomat,-ört,-parmesan gratinerad flundra, skaldjursås, dillkokt potatis
– Cordon bleu (ost-skinkfylld schnitzel), kalvsky smaksatt med vitvin, lökstekt stråpotatis
Veckans vegetariska: Vegetarisk böngryta, kryddig yoghurt, citron, nybakat bröd, ris
(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)
Veckans sallad: Räk ”Caesar” romansallad, rödlök, tomat, sockerärtor, chili, lime, vitlök, lagrad ost
(serveras endast i drive-in luckan)