Lunch serveras 11:00-14:00
Måndag:
– Panerad spätta, dansk remouladsås, citron
– Fetaost biffar (nötfärs) kryddig tzatziki, oliver, spenat, kryddgrönt, bakade rotfrukter
Tisdag:
– Fisk & skaldjursgryta, (lax, sej, räkor) gräddig skaldjurssås, örter
– Stekt fläsk, löksås alternativt raggmunk, lingon
– Krämig biffpasta, bacon, champinjon, lök, vitlök, paprika, chilisås
Onsdag:
– Dillhalstrad lax, Eriks kalla kalassås, citron
– Grillad karré, aioli, paprikacrème, örtrostad potatis
Torsdag:
– ”Fish & chips” tartarsås, citron, dillbakad potatis
– Skomakarlåda på ryggbiff, purjolök, bacon, saltgurka, skysås, potatispuré
Fredag:
– Ångad kolja, hackat ägg, räkor, pepparrot, dill, brynt smör
– Wallenbergare, rårörda lingon, ärtor, calvadossås, potatispuré
Veckans vegetariska: Cannelloni al forno, fylld med brynt svamp-grönsaker, tomatsås, aioli
(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)
Veckans sallad: Caesarsallad, romansallad, rödlök, sidfläsk, caesardressing, parmesanost, krutonger, örtbakad kyckling (serveras endast i drive-in luckan)