Måndag:
– Smörstekt sej, Eriks kalla kalasröra, citron
– Pannbiff, brynt lök, lingon, gräddsås
Tisdag:
– Fisk-skaldjursgratäng, lagrad hårdost, örtpommes duchesse
– Gräddstuvad pytt i panna, solägg, rödbetor
– ”Svensson carbonara” bacon, lök, riven hårdost, svart peppar
Onsdag:
– Panerad spätta, curryremoulad, citron
– Örtmarinerad/grillad pluma, chiliaioli, rostad färskpotatis
Torsdag:
– Örtbakad laxsida, beurre blanc smaksatt med rostad tomat, kryddig potatispuré
– Cordon Bleu (ost-skinkfylld schnitzel) skysås, lökstekt stråpotatis
Fredag:
– STÄNGT
Veckans vegetariska: Ratatouille med nybakat bröd, aioli (serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)
Veckans sallad: Caesarsallad, romansallad, rödlök, parmesan, caesardressing, krutonger, örtbakad kyckling (serveras endast i drive-in luckan)