Lunch serveras 11:00-14:00
Måndag:
– Smörstekt äggpanerad spättafilé med kall lax-och räkröra
– Husets portergryta med gelé och gurka
Tisdag:
– Kokt torskryggfilé med varm gubbröra
– Pyttipanna på två vis med stekt ägg och rödbetor
Onsdag:
– Friterad Sejfilé med husets kalla röra
– Flygande Jacob med ris
– Oxfilépasta gorgonzola
Torsdag:
– Pocherad koljafilé med grönsakssvängda salviaräkor
– Helstekt fläskfilé med madeirasky och Fransk potatisgratäng
Fredag:
– Ugnsbakad koljafilé med brynta fläsktärningar och rödvinssky
– Pannbiff med fetaost och soltorkade tomater, serveras med tzatziki
Veckans vegetariska: Fransk ratatouille
(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)
Veckans sallad: Klassisk räksallad med Rhode Island sås (serveras endast i drive-in luckan)