Lunchmeny vecka 30

Lunch serveras 11:00-14:00

 

Måndag:
– Smörstekt äggpanerad spättafilé med kall lax-och räkröra

– Husets portergryta med gelé och gurka

Tisdag:
– Kokt torskryggfilé med varm gubbröra

– Pyttipanna på två vis med stekt ägg och rödbetor

Onsdag:       
– Friterad Sejfilé med husets kalla röra

– Flygande Jacob med ris

– Oxfilépasta gorgonzola

 

Torsdag:      
– Pocherad koljafilé med grönsakssvängda salviaräkor

– Helstekt fläskfilé med madeirasky och Fransk potatisgratäng

Fredag:       
– Ugnsbakad koljafilé med brynta fläsktärningar och rödvinssky

–  Pannbiff med fetaost och soltorkade tomater, serveras med tzatziki

Veckans vegetariska
: Fransk ratatouille
(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)

Veckans sallad: Klassisk räksallad med Rhode Island sås (serveras endast i drive-in luckan)