Lunch serveras 11:00-14:00
Måndag:
– Kokt Torsk med brynt smör, pepparrot, ägg, dill och räkor
– Stekt Kotlett med kantarellsås och rostade rotfrukter
– Kebabpasta med fefferoni
Tisdag:
– Äggpanerad stekt Sejfilé med kall räksås, ärtor, chilisås och dill
– Kycklingfilé ”Cordon Bleu” (Färskost, salami, salvia)
Onsdag:
– Fiskgryta med saffran, potatispuré smaksatt med lagrad prästost
– Köttbullar med gräddsås, lingon och kokt potatis
– Pasta ”paradisio” (skinka, champinjoner, chilisås, vitlök och paprika
Torsdag:
– Stekt Stilla Havsspätta med citroncrème
– Nattbakad Högrev med silverlök, bacon, kapris, skysås och bea
Fredag:
– Ugnsbakad Fjordlaxfilé med Chablisås
– Schnitzel med ansjovissmör, skysås och råstekt potatis
Veckans vegetariska: Nudelwok a´la Penne
(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)
Veckans sallad: Kycklingkebabsallad (serveras endast i drive-in luckan)