Lunch serveras 11:00-14:00
Måndag:
– Smörstekt spättafilé med remouladsås, citron och kokt potatis
– Korv stroganoff med brynt lök, dijon och ris
– Pasta gorgonzola med fläskfilé
Tisdag:
– Fisk och skaldjurssymfoni (lax, kolja, räkor och musslor) med potatis och örtpure
– Knaperstekt fläsk med raggmunk alt löksås och lingon
Onsdag:
– Bakad torskfilé toppad med tomat och purjolök
– Husets kalvfärsbiffar med rostad lök, bacon, kapris, purjolök och skysås
Torsdag:
– Havets wallenbergare med ört och citrussås, potatispuré smaksatt med västerbottenost
– Lasagne al forno med basilikacreme
– Helstekt fläskkotlett med rostade rotfrukter
Fredag:
– Örtbakad lax med pepparrotshollandaise
– Långbakad kalvhögrev med ruccolapure
Veckans vegetariska: Bakad rotselleri, svampsallad, parmesan och kryddgrönt (serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)
Veckans sallad: ”Amerikano” sallad (serveras endast i drive-in luckan)