Lunch serveras 11:00-14:00
Måndag:
– Ugnsbakad Kolja med rödbetor, kapris samt purjolök
– Viltfärsbiffar med skogssvampsås samt lingon
Tisdag:
– Kokt Torsk med ägg o persiljesås
– Stekt fläsk med löksås alt raggmunk o lingon
Onsdag:
– Currybakad fjordlaxfilé med sås ten lanes
– Chicken a´la king med ris
– Gratinerad köttfärsfylld cannelloni
Torsdag:
– Stekt spätta med kall räksås med pepparrot
– Vaggeryds syrliga isterband med örtstuvad potatis
– Pasta med biff, Philadelphia o lök
Fredag:
– Fisk o skaldjursgryta med saffran
– Husets Schnitzel med ärtor och örtsmör
Veckans vegetariska: Grönsaksbiffar med rostad potatis och gurksallad
(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)
Veckans sallad: Kebabsallad (serveras endast i drive-in luckan)