Lunch serveras 11:00-14:00
Måndag:
– Kokt Kolja med räk-dillsås samt potatispuré
– Pannbiff med löksky och lingon
Tisdag:
– Stekt Sejfilé med kall sås
– Rimmad Oxbringa med rotfruktspuré och pepparrotssås
– ”Svensson” Carbonara
Onsdag:
– Havets Wallenbergare med ört-citronsås och potatispuré med västerbottenost
– Fläskfilégryta med grönsaker och kokt potatis
Torsdag:
– Spätta med remouladsås
– Ugnsbakad Falukorv med potatispuré och gurkmajo
– Kebabpasta med fefferoni
Fredag:
– Örtbakad Laxsida med kräftsås och kokt potatis
– Black & White med bearnaise, Skysås och stekt potatis
Veckans vegetariska: Bakad Rotselleri med svampsallad och parmesan
(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)
Veckans sallad: Caesarsallad med räkor (serveras endast i drive-in luckan)