Lunch serveras 11:00-14:00
Måndag:
– Fricasse på kolja, lax och musslor
– Pannbiff med löksky, lingon, kokt potatis
Tisdag:
– Panerad spätta med dansk remouladsås
– Isterband från Vaggeryd med örtstuvad potatis
– Pasta med bacon, parmesan, fläskfilé, lök, grädde och svartpeppar
Onsdag:
– Stekt sejfilé med husets kallsås
– Flygande Jacob
– Gräddig pasta med tomatsås, kyckling, piri piri, persilja
Torsdag:
– Stekt kolja med kall räk och äggsås
– Kålpudding med gräddsås och lingon
Fredag:
– Kokt laxfilé med ruccola och vitvinssås
– Klassisk wallenbergare med mos, lingon, ärtor och skirat smör
Veckans vegetariska: Bakad blomkål med curry och potatis
(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)
Veckans sallad: Klassisk räksallad (serveras endast i drive-in luckan)