Måndag:
– Ört och färskostbakad laxfilé, vittvinsvelouté
– Husets pannbiff med löksky och lingon
Tisdag:
– Stekt spätta med dillmajonäs
– Korvstroganoff med ris
– Pasta gorgonzola
Onsdag:
– Fisk och skaldjursgryta
– Helstekt kotlett charlemagne (champinjonstuvning, bearnaisesås)
– Husets pytt i panna med ägg
Torsdag:
– Kokt koljafilé med skaldjurssås
– Couq au vin på kyckling
– Syrliga isterband med dillstuvad potatis
Fredag:
– Stekt torskfilé med kall kräftsås
– Nattbakad högrev med bacon, lök och syltlök
Veckans vegetariska: Falafel med tillbehör
(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)
Veckans sallad: Klassisk svensk räksallad med Rhode island sås
(serveras endast i drive-in luckan)