Lunchmeny Vecka 2

Måndag:
– Ört och färskostbakad laxfilé, vittvinsvelouté

– Husets pannbiff med löksky och lingon

 

Tisdag:
– Stekt spätta med dillmajonäs

– Korvstroganoff med ris

– Pasta gorgonzola

 

Onsdag:       
– Fisk och skaldjursgryta

– Helstekt kotlett charlemagne (champinjonstuvning, bearnaisesås)

– Husets pytt i panna med ägg

 

Torsdag:      
– Kokt koljafilé med skaldjurssås

– Couq au vin på kyckling

– Syrliga isterband med dillstuvad potatis

 

Fredag:       
– Stekt torskfilé med kall kräftsås

– Nattbakad högrev med bacon, lök och syltlök


Veckans vegetariska
: Falafel med tillbehör

(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)

Veckans sallad: Klassisk svensk räksallad med Rhode island sås

(serveras endast i drive-in luckan)