Lunchmeny Vecka 9

Lunch serveras 11:00-14:00

 

Måndag:
– Piccata stekt Sej med kall dillcrème

– Korvstroganoff med saltgurka och ris

– Pasta med tomatsås, piripiri, fläskfilé och grädde

 

Tisdag:
– Kokt Kolja med skånsk senapssås

– Pannbiff med lingongräddsås och rostade rotfrukter

 

Onsdag:       
– Ugnsbakad laxfilé med havskräftsvelouté

– Grillad kotlett med gurksallad och rostad potatis

 

Torsdag:      
– Havets Wallenbergare med mos och ärtor

– Syrliga isterband med rödbetor, skånsk senap och dillstuvad potatis
– Pasta med kyckling, curry och mangochutney

 

Fredag:       
– Kokt torskfilé med hummersås och potatispuré smaksatt med västerbottenost

– Helstekt ryggbiff med tryffelsky, bearnaise och stekt potatis


Veckans vegetariska: Falafel med tillbehör

(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)

Veckans sallad: Amerikansk sallad (serveras endast i drive-in luckan)