Lunch serveras 11:00-14:00
Måndag:
– Kokt koljafilé med ägg och persiljesås
– Pytt i panna på två vis, med ägg och rödbeta
Tisdag:
– Stekt torskfilé med kall räk och örtröra
– Korvstroganoff med ris, gurka och cremefraiche
– Isterband med stuvad potatis
Onsdag:
– Stekt kolja med smörsvängda räkor och dill
– Husets köttfärslimpa med gräddsås och lingon
Torsdag:
– Örtbakad Fjordlaxfilé med dragonsås
– Kolgrillad kycklingfilé med kall gurksallad
– Pasta bolognese
Fredag:
– Havets Wallenbergare med rökt lax, chablisås och potatismos
– Bakad högrev med rostade rotfrukter, bacon och lök
Veckans vegetariska: Falafel med tillbehör
(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)
Veckans sallad: Kebabsallad (serveras endast i drive-in luckan)