Måndag:
– Kokt koljafilé med Chabli-sås o saffransbrynta skaldjur
– Grillad fläskfilé med Café de pari-sås
Tisdag:
– Friterad koljafilé med gurksallad o färskpotatis
– Husets köttbullar med rårörda lingon, gräddsås, inlagd gurka o gött mos
Onsdag:
– Basilika o tomatbakad sejrygg med hummercolié
– Pytt i panna på två vis med tillbehör
– Pasta ”Gorgonzola” med fläskfilé
Torsdag:
– Stekt panerad spättafilé med Skagen a´la Ten Lanes o färskpotatis
– Nattbakad Fransyska med friterad chateu o kall Diablo-sås
Fredag:
– Kokt Fjordlaxfilé med citrusbrynt hollandaisesås samt färska sommargrönsaker
– Husets Schnitzel med ”raggarsås/bea” och råstekt potatis
Veckans vegetariska: Wokade grönsaksnudlar med paneng (serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)
Veckans sallad: Grekisksallad med kyckling samt tzatziki (serveras endast i drive-in luckan)