Lunch serveras 11:00-14:30
Måndag:
– Citronbakad laxsida, dillcrème, kokt färskpotatis
– ”Piccata” på kycklinglår (ostpanerad), basilikaaioli, purjolöksstekt stråpotatis
Tisdag:
– Panerad spätta, lyxig skaldjursremoulad (räkor, löjrom, gräslök), citron
– Ljummen rostbiff, karamelliserad lök, salt gurka, potatispuré
Onsdag:
– Halstrad kummel, örtbakad tomat, citronvelouté
– Köttfärslimpa, bacon, dijon, lingon, mild pepparsås, persiljestekt kulpotatis
– Andreas kebabpasta, tomatsås, vitlök, rödlök, fefferoni, persilja, grädde
Torsdag:
– Pankofriterad sejfilé, äpple-, chili-, currycrème, örtbakad potatis
– Biffstroganoff på strimlad fransyska, brynt lök, champinjon, Dijon, crèmefraiche
– Lasagne al forno, tomatsås, aioli
Fredag:
– Ångad kolja, hackat ägg, räkor, pepparrot, purjolök, dill, brynt smör
– Wallenbergare, rårörda lingon, ärtor, calvadosgräddsås, potatispuré
Veckans vegetariska: Helbakad blomkål, curry på morot, potatis, kikärtor (serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)
Veckans sallad: Krämig tonfisksallad, vitlök, chili, lime, krutonger
(serveras endast i drive-in luckan)