Lunch serveras 11:00-14:30
Måndag:
– Panerad stillhavsspätta, citron-dillkräm, kokt potatis
– Kryddiga nötfärsspett, fetaoströra, ört-vitlöks potatis
– krämig kycklingpasta, paprika, rödlök, champinjon, vitlök, chilisås, grädde
Tisdag:
– Prästens gratinerade sejfilé, kräft-dillsås
– Stekt fläsk, raggmunk alternativt löksås, lingon
Onsdag:
– ”Kalles” strömmingslåda, kaviar, purjolök, örter, grädde, gött mos
– Pannbiff, lök sky, lingonsylt, persiljestekt kulpotatis
Torsdag:
– Pankofriterad kolja, tartarsås, citron, dillslungad potatis
– ”Kyckling i vin” pärllök, sidfläsk, champinjon, rödvin, potatispuré
– Het köttfärspasta, vitlök, chili, tomat, spiskummin
Fredag:
– Örtbakad lax, saffran och räksås, kokt potatis
– Schnitzel, citron-ansjovissmör, ärtor, madeirasås, råstekt potatis
Veckans vegetariska: Bakad rotselleri, brynt svamp, smörsås, kryddgrönt, parmesan, citron (serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)
Veckans sallad: ”Caesar” på räkor, roman, rödlök, sockerärtor, vitlök, lime, krutonger, hårdost
(serveras endast i drive-in luckan)