Lunch serveras 11:00-14:30
Måndag:
– Panerad stillahavsspätta, citron-gräslökssås
– Kokt kalv i sötsyrlig dillsås, glaserade morötter, kokt potatis
– ”Svensson Carbonara” bacon, lök, parmesan, svart peppar, grädde
Tisdag:
– Piccata stekt fjordlax, gräddig tomat-örtsås, saffranskokt ris
– Biff Lindström, rödbetor, kapris, kalvsky, saltgurka, stekt potatis
Onsdag:
– Dill-purjolöksbakad kolja, björns ”hemliga” sås
– Örtstekt kycklingfilé, parmesan-potatispuré, kycklingsky smaksatt med russin, portvin
-Sleys kebabpasta, rödlök, fefferoni, persilja, vitlök, tomatsås, grädde
Torsdag:
– Stekt strömming, rårörda lingon, brynt smör, ”gött mos”
– Grillad karré, timjan, oregano, vitlök, tzatziki, rostad kulpotatis
– Falukorvsstubbe, gurkmajjo, grov senap, ”gött mos”
Fredag:
– Pankofriterad sej, remouladsås, citron
– Nattbakad högrev, kryddkorv, BBQ, ört-vitlöksbakad klyftpotatis,
Veckans vegetariska: Ratatouille, nybakat bröd, (serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)
Veckans sallad: Sley´s kebabsallad
(serveras endast i drive-in luckan)