Måndag:
– Dillstekt sejfilé, curryremoulad, citron
– Pannbiff, stekt lök, lingon, gräddsås
Tisdag:
– Laxmoussefylld flundra, skaldjurssås, ört-potatispuré
– Stekt fläsk, raggmunk alternativt löksås, lingon
Onsdag:
– Fiskgratäng, tomat, purjolök, dill, vitvinssås
– Helstekt fläskfilé, dijon, lök, brynt svampsås, potatisgratäng
Torsdag:
– Panerad spätta, dillcrème, citron
– Lätt syrliga isterband, dillstuvad potatis, inlagda rödbetor, senap
– Lasagne al forno, tomatsås, aioli
Fredag:
– Örtbakad laxsida, citron-purjolökssås,
– ”Cordon bleu” (ost-skinkfylld schnitzel), madeirasky, råstekt potatis
Veckans vegetariska: Falafel, yoghurtdressing, hummus, picklad rödlök, libabröd, grov tabbouleh,
(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)
Veckans sallad: Caesarsallad, rödlök, parmesan, dressing, krutonger, örtbakad kyckling
(serveras endast i drive-in luckan)