Måndag:
– ”Kalles” strömmingslåda, kaviar, dill, purjolök, grädde, gött mos
– Kålpudding, lingonsylt, gräddig sirapsky
– Höst köttgryta, bacon, kantareller, portvin, brynt lök
Tisdag:
– Fiskgratäng, lagrad hård ost, skaldjursvelouté, pommes duchesse
– Stekt fläsk, raggmunk alternativt löksås, lingon
Onsdag:
– Gratinerad flundra, parmesan, örter, juilienne grönsaker
– Piccata på bankad kotlett alternativt kycklinglår, tomatsky, örtaioli, lökstekt potatis
Torsdag:
– ”Fish & Chips” dansk remouladsås, ärtpuré, dill friterad potatis
– ”Biff Rydberg” på flankstek, ölkokt lök, senapskräm, råstekt tärnad potatis
– Krämig pasta, chili, vitlök, lök, riven hårdost, grädde, chorizo
Fredag:
– Ångad kolja, räkor, hackat ägg, pepparrot, dill, brynt smör
– Wallenbergare, rårörda lingon, ärtor, calvadosgräddsås, potatispuré
Veckans vegetariska: Bakad rotselleri, brynt svamp, smörsås, kryddgrönt, parmesan, citron (serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)
Veckans sallad: Kycklingsallad, tomat, paprika, lök, krispig sallad, oliver, fetaost, tzatziki
(serveras endast i drive-in luckan)