Måndag:
– Bakad sejloin, rödbeta, purjolök, brynt smör, persilja, citronkräm
– Pannbiff, stekt lök, lingonsylt, pressgurka, gräddsås
Tisdag:
– Pankofriterad torsk, tartarsås, citron
– Stekt fläsk, raggmunk alternativt löksås, lingon
Onsdag:
– Panerad spätta, kall örtsås, citron
– Fläskstek, rostad brysselkål, äppelmos, gräddig skysås, sockerstekt kulpotatis
– Pasta ”saporite” strimlad biff, champinjon, tomatsås, piripiri, vitlök
Torsdag:
– Anjovisstekt strömming, rårörda lingon, brynt smör, potatispuré
– Gräddstuvad pytt i panna, solägg, rödbetor
– Lasagne al forno, tomatsås, aioli
Fredag:
– Ört-citronbakad laxsida, purjolöksvelouté
– Schnitzel, citron-ansjovissmör, ärtor, skysås, råstekt potatis
Veckans vegetariska: Ratatouille med nybakat bröd(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)
Veckans sallad: Räksallad ”Caesar” roman, rödlök, tomat, sockerärtor, vitlök, lime, krutonger, hård ost
(serveras endast i drive-in luckan)