Lunchmeny Vecka 16

Lunch serveras 11:00-14:00

 

Måndag:
– Panerad spätta, dansk remouladsås, citron

– Fetaost biffar (nötfärs) kryddig tzatziki, oliver, spenat, kryddgrönt, bakade rotfrukter


Tisdag:
– Fisk & skaldjursgryta, (lax, sej, räkor) gräddig skaldjurssås, örter

– Stekt fläsk, löksås alternativt raggmunk, lingon

– Krämig biffpasta, bacon, champinjon, lök, vitlök, paprika, chilisås


Onsdag:       
– Dillhalstrad lax, Eriks kalla kalassås, citron

– Grillad karré, aioli, paprikacrème, örtrostad potatis

 

Torsdag:      
– ”Fish & chips” tartarsås, citron, dillbakad potatis

– Skomakarlåda på ryggbiff, purjolök, bacon, saltgurka, skysås, potatispuré

Fredag:       
– Ångad kolja, hackat ägg, räkor, pepparrot, dill, brynt smör

– Wallenbergare, rårörda lingon, ärtor, calvadossås, potatispuré

Veckans vegetariska
: Cannelloni al forno, fylld med brynt svamp-grönsaker, tomatsås, aioli
(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)

Veckans sallad: Caesarsallad, romansallad, rödlök, sidfläsk, caesardressing, parmesanost, krutonger, örtbakad kyckling (serveras endast i drive-in luckan)