Lunch serveras 11:00-14:00
Måndag:
– Panerad Koljafilé med sås Ten Lanes
– Pannbiff med peppargräddsås och stekt potatis
Tisdag:
– Stekt Rödspätta med kall räksås
– Korv Stroganoff med ris
– Pasta Paradisio med rökt skinka, lök, paprika, chilisås, vitlök och kyckling
Onsdag:
– Ugnsbakad Fjordlaxfilé med örtsås
– Fläskfilé med potatisgratäng och rödvinsky
Torsdag:
– Stekt Kummelfilé Doria (Smörstekt gurka och dill
– Skånsk Kalops med rödbetor
– Pasta med bacon, gorgonzola, lök och gräddmjölk
Fredag:
– Kokt Torskfilé med Chablisås och brynt bacon
– Schnitzel med ansjovissmör, stekt potatis samt ärtor
Veckans vegetariska: Ziads böngryta med ris och yoghurt
(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)
Veckans sallad: Tonfisksallad med limedressing, ägg, sparris och chilidressing (serveras endast i drive-in luckan)