Lunchmeny Vecka 50

Lunch serveras 11:00-14:00

Måndag:
– Fricasse på kolja, lax och musslor

– Pannbiff med löksky, lingon, kokt potatis

Tisdag:
– Panerad spätta med dansk remouladsås

– Isterband från Vaggeryd med örtstuvad potatis
– Pasta med bacon, parmesan, fläskfilé, lök, grädde och svartpeppar

 

Onsdag:       
– Stekt sejfilé med husets kallsås

– Flygande Jacob
– Gräddig pasta med tomatsås, kyckling, piri piri, persilja

 

Torsdag:      
– Stekt kolja med kall räk och äggsås

– Kålpudding med gräddsås och lingon

 

Fredag:       
– Kokt laxfilé med ruccola och vitvinssås

– Klassisk wallenbergare med mos, lingon, ärtor och skirat smör


Veckans vegetariska
: Bakad blomkål med curry och potatis

(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)

Veckans sallad: Klassisk räksallad (serveras endast i drive-in luckan)