Lunch serveras 11:00-14:00
Måndag:
– Piccata stekt Sej med kall dillcrème
– Korvstroganoff med saltgurka och ris
– Pasta med tomatsås, piripiri, fläskfilé och grädde
Tisdag:
– Kokt Kolja med skånsk senapssås
– Pannbiff med lingongräddsås och rostade rotfrukter
Onsdag:
– Ugnsbakad laxfilé med havskräftsvelouté
– Grillad kotlett med gurksallad och rostad potatis
Torsdag:
– Havets Wallenbergare med mos och ärtor
– Syrliga isterband med rödbetor, skånsk senap och dillstuvad potatis
– Pasta med kyckling, curry och mangochutney
Fredag:
– Kokt torskfilé med hummersås och potatispuré smaksatt med västerbottenost
– Helstekt ryggbiff med tryffelsky, bearnaise och stekt potatis
Veckans vegetariska: Falafel med tillbehör
(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)
Veckans sallad: Amerikansk sallad (serveras endast i drive-in luckan)