Måndag:
– Panerad spätta, dansk remoulad, citronklyfta
– Ugnsbakad fläskfilé, gräddsås smaksatt med färskost, äpple
Tisdag:
– Ört- färskostbakad laxsida, citronvelouté
– Stekt fläsk, raggmunk alt. löksås, lingon
Onsdag:
– Stekt sejfilé, purjolöks crème, dillbakad potatis
– Färsspett, paprikacrème, kryddigt grönsaksris
– Het pasta, strimlad kyckling, tomatsås, grädde, rödlök, vitlök, chili, persilja
Torsdag:
– Senapsstekt strömming, brynt smör, rårörda lingon, potatispuré
– Pytt i panna, solstekt ägg, grädde, inlagda rödbetor, gurka
– Lasagne al forno, tomatsås, vitlökscrème
Fredag:
– Fisk-skaldjursgryta, lagrad ost, dill, purjolök, semitorkad tomat
– Wallenbergare, calvadosgräddsås, rårörda lingon, ärtor, potatispuré
Veckans vegetariska: Rödbetor “bourgignon”, morot, champinjon, smålök, timjan, rödvin
(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)
Veckans sallad: Caesarsallad, örtbakad kyckling, parmesan, rödlök, dressing, krutonger
(serveras endast i drive-in luckan)