Måndag:
– Panerad spätta, remouladsås, citronklyfta, dillkokt potatis
– Grillad färsspett alt. Karréspett, tzatziki, rostad potatis
Tisdag:
– Halstrad lax, citron-gräslökscrème, ångad broccoli
– Timjanbakad majskyckling, stråstekt potatis, rödvinssky smaksatt med rostad tomat
Onsdag:
– Sydfransk fisk-skaldjursgryta, morot, rotselleri, fänkål, tomat
– Pannbiff, lingon, brynt svampsås, persiljestekt potatis
Torsdag:
– Pocherad sejfilé, ägg-persiljesås, kokt potatis, sockerärtssallad
– Oxbringa, rotmos, grov senap, pepparrotscrème
– Lasagne al forno, tomatsås, aioli
Fredag:
– Pankofriterad sej, kräftröra, dill-smörbakad potatis
– “Skomakarlåda”, purjolök, bacon, saltgurka, skysås, potatispuré
Veckans vegetariska: Bön-grönsaksgryta, yoghurt, ris
(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)
Veckans sallad: Caesarsallad, örtbakad kyckling, krutonger, parmesan
(serveras endast i drive-in luckan)