Lunchmeny V50

Måndag:
– Pankofriterad sejfilé, dansk remouladsås, citronklyfta
– Syrliga isterband, inlagda rödbetor, grov senap, dillstuvad potatis

– Helstekt fläskfilé, brynt svamp, morötter, gräddig pepparsky

Tisdag:
– Panerad spätta, kräft-pepparotsröra, citron
– Pannbiff, stekt lök, lingon, gräddsås

Onsdag:           
– Fiskfärsbiffar på kolja, dillcrème, brynt smör, potatispuré
– Grillad kycklingfilé, brynt schalottenlökssky, vitlöksrostade rotfrukter

– Bolognese toppad med riven parmesan


Torsdag:           

– Julkryddad laxsida, dill-purjolöks velouté, citron
– Kalops, morötter, kryddpeppar, lagerblad, rödbetor, gurka

– Janssons frestelse, prinskorv, köttbullar


Fredag:        

– Ångad sej, rostade rödbetor, kapris, purjolök, smör, citroncrème
– Wallenbergare, calvadosgräddsås, rårörda lingon, ärtor, potatispuré

Veckans vegetariska: Indisk grönsaksgryta, naanbröd, yoghurt, ris
(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)

Veckans sallad: ”räkcaesar”, roman, rödlök, krutonger, gran pandano, lime, chili, vitlök
(serveras endast i drive-in luckan)