Måndag:
– Panerad rödspätta, kräft-pepparotscrème, citron
– Fläskfilégryta, brynt svamp, lök, rotfrukter, grädde
– Het kycklingpasta, vitlök, chili, rödlök, färskost, persilja
Tisdag:
– Örtbakad lax, vin-purjolökssås, dill kokt potatis
– Stekt fläsk, raggmunk, alt löksås, brunabönor, lingon
Onsdag:
– Ostpanerad sejfilé, chili-tomatröra, lime
– Pannbiff, stekt lök, gräddsås, lingonsylt
Torsdag:
– Ångad kolja, hackat ägg, räkor, pepparrot, dill, brynt smör
– Italienska kalvköttbullar, tomatsås, gremolata, potatis-parmesanpuré
– Klassisk Bolognese, riven hårdost
Fredag:
– Fisk-skaldjursgratäng, curry, limeblad, chili, pommes duchesse
– Fredagsgrill! Vi grillar olika köttdetaljer och serverar med kalla och varma tillbehör
Veckans vegetariska: Falafel, hummus, yoghurtdressing, picklad rödlök, liba bröd, grov tabbouleh (serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)
Veckans sallad: Kebabsallad, feferoni, dressing
(serveras endast i drive-in luckan)